+31(0)6 2292 1075 info@workflowpp.nl
Selecteer een pagina

Werkwijze

Er zijn weinig dingen die meer genoegen geven dan acties die foutloos, vloeiend en met ogenschijnlijk gemak wordt uitgevoerd. Of dat nu de perfecte volley is, de magnifieke assist bij voetbal of de trefzekere pennenstreek bij een schets. Het geeft voldoening en nodigt uit tot meer. Dat geldt ook voor een soepel verlopend schoon bedrijfsproces.

Tot dat niveau van ogenschijnlijk gemak kom je niet zo maar. Daar gaan strategie en uitgekiende samenvallende acties aan vooraf. En daarvoor nog een duidelijke definitie van het doel en een strakke focus daarop. Goed weten wat je wilt, bekijken wat je doet, verbeterpunten zien, deze aanpakken en vervolgens hard trainen. Dat is het recept van toppers.

Hoe tilt u de productie naar een hoger plan? De sleutels daartoe zijn uw medewerkers en de inrichting en afstelling van het technisch proces. Waar begin je en hoe dan? Workflow++ helpt u graag en vele MKB bedrijven en multinationals gingen u reeds voor.

Survey & Analyse

Ik neem uw processen onder de loep. Gebaseerd op eigen waarnemingen, gesprekken met uw medewerkers en analyse van de handelingen en procesdata. Het is de kunst om de verborgen relaties en bottlenecks op te sporen. Daarna formuleer ik een verbeterplan waarmee u aan de slag kunt. Ook kan ik u begeleiden en onafhankelijk adviseren in de benodigde middelen en systemen.

Implement

Daarna ga ik met uw mensen en ingeschakelde partners het plan realiseren. Vaak blijkt er nog een gat te dichten tussen de nieuw verkregen inzichten en de vaardigheden om deze ook tot uitvoer te brengen. Als consultant kan ik het project nauwgezet volgen, de opstartfase versnellen en tegelijk mensen trainen. De doelen spreken we vooraf gezamenlijk af. Ik ben er zo lang als nodig is. Niet meer, niet minder.