+31(0)6 2292 1075 info@workflowpp.nl
Selecteer een pagina

Het begin

Techniek heeft me altijd gefascineerd. “Hoe zit iets in elkaar, wat kan het doen”, daar is mijn studie en latere werkzame leven mee begonnen. Talloze productiestraten heb ik middels software tot leven gebracht. Maar interessanter bleken de vragen als “hoe kan het makkelijker, wat nu als we het zo doen… “ Dat heeft geleid tot de opzet van JEKO Tech BV, ontwikkeling en patentering van innovatieve technische toepassingen zoals de robotarm D-Bag LCD. Zeer bevredigend, maar toch nog niet het gehele plaatje.

Een stap verder

Echt interessant wordt het voor me wanneer ik anderen kan ondersteunen in hun zoektocht naar het verbeteren van de eigen prestaties of de prestaties van hun bedrijf. Daar komen mijn passies en –onbescheiden gezegd- mijn talenten bij elkaar: vernieuwing, verbetering en verbinding creëren.

Gedeelde drift

Gedreven mensen zijn altijd op zoek naar verbetering. Naar datgene wat hun product of werkproces naar een hoger plan tilt. Ondernemers, medewerkers die trots zijn op hun deskundigheid, nieuwsgierige mensen, vakidioten als ik, zo je wilt. Verbetering brengt winst. Maar winst is een moeilijk begrip: het kan foutenreductie betekenen, maar ook gemak, betere werkomstandigheden, versnelling, extra mogelijkheden of een kwaliteitsverbetering. Of gewoon de schoonheid van een uitgebalanceerde flexibele lijn zonder haperingen. En ja, dat vertaalt zich nagenoeg allemaal in financiële winst.